Mijn eerste boek, De jongen die wilde mislukken, is nu vier maanden uit. Tijd voor een update. Want, zo werd ik onder meer geïnterviewd door Carolina Lo Galbo bij VPRO Boeken. Wat een eer!

Schoof ik aan bij Chris Kijne – een bijzonder goede vragensteller – in de studio van Met het Oog Op Morgen.

Kreeg ik gewoon vier ballen van NRC! –> ‘De jongen die wilde mislukken, de geslaagde weerslag van Wals’ onderzoek, gaat het over schuld en schade, maar vooral ook over de werking van het menselijke geheugen.’ En ik haalde de top 39 ‘Goede boeken om deze zomer te lezen.’

Trouw gaf De jongen die wilde mislukken een mooie plek in de rubriek ‘Vandaar dit boek‘.

Werd ik in de archiefkast van de Volkskrant bevraagd door Laura van der Haar voor het Volkskrantgeluid. Want wat is media zonder podcast tegenwoordig?

Mocht je niet zo veel zitvlees hebben, dan is er nu ook een luisterboek. Prachtig ingesproken door (stem-)acteurs Hannah van Lunteren en Kevin Hassing.

Eric van der Vegt maakte dit goed gelukte artikel, mét een van de slachtoffers, voor de Gelderlander.

Kees Crone, chroniqueur van Arnhem, schreef een lovende recensie over het boek: ‘Angela Wals’ literaire non-fictie boek De jongen die wilde mislukken, is stilistisch sterk.’

Eerste druk is uitverkocht!

En het boek kreeg een prach-tig podium in Volkskrant Magazine. Mijn gezicht haalde pagina 1 van de krant en het gezicht van mijn vriend haalde (bijna) de cover van het Magazine.